• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Підключити інтернет в Івано-Франківську відтепер не проблема

    Опубликовано: 2017-12-27 11:26:22

    В сучасному світі все більшу роль відіграють інформаційні технології, які одночасно і полегшують наше життя, і надають нам додаткові можливості. Головним елементом, що поєднує користувачів та сучасні технологічні розробки є всесвітня мережа. Саме доступ до інтернет Івано-Франківськ відкриває нам всі новітні можливості, що стосуються роботи, відпочинку та спілкування.

    Три критерії оцінки провайдера

    Підключити інтернет сьогодні можна за кілька годин. Ви просто обираєте компанію та пакет послуг, який задовольняє ваші потреби. Проте в наче б то простому виборі є свої нюанси, які можуть проявитись в майбутньому. Провайдерів багато і їх послуги є досить однотипними. Тому перед тим, як прийняти остаточне рішення, проведіть експрес-аналіз за трьома основними критеріями:

    • інтернет Івано-Франківськшвидкість передачі даних у мережі;
    • customer service (якість техпідтримки, зручність використання сайту і т.д.);
    • асортимент послуг (кількість пакетів та додаткових сервісів).

    Витративши на цей аналіз 10-20 хв ви зможете підключити інтернет високої якості та бути впевненим у тому, що у вас завжди буде доступ до мережі.

    Краща швидкість — більше можливостей

    На сьогоднішній день швидкість передачі даних є ключовим критерієм якості мережі. Особливо важливим цей фактор є в ситуаціях, коли інтернет вам потрібен для роботи чи частого перегляду медіа файлів.

    Аналізуючи інтернет провайдери Івано-Франківськ, звертайте увагу на максимальну швидкість і наявність лімітів та обмежень. Певним стандартом цього показника на сьогодні є значення в 100 Мбіт/с.

    Так, провайдер Фрінет, що входить до числа найбільших в Україні, пропонує абонентам три пакети з швидкість 1 Гбіт/с, 100 Мбіт/с і 50 Мбіт/с. Перший буде оптимальним для роботи та розваг, другий для вирішення повсякденних задач, а третій — для невибагливих користувачів.

    Провайдер Івано-Франківськ: аналіз асортименту послуг

    провайдер Івано-ФранківськКількість послуг є одним з важливих критеріїв оцінки компаній. Якісні провайдери вже давно перетворились на свого роду інформаційні супермаркети, де, крім власне доступу до мережі, можна купити інші ряд інших продуктів.

    Наприклад, компанія «о3» пропонує по три пакети інтернету для жителів приватного сектору та квартир, по декілька пакетів телебачення та ряд додаткових сервісів: IP–відеонагляд, турбо-день, E-mai на сервері компанії і т. д. Такий асортимент говорить про серйозний підхід до організації бізнесу та дозволяє абонентам купити всі необхідні послуги в одному місці.

    Customer service — ваш комфорт

    Дійсно якісні провайдери забезпечують абонентів не тільки якісним доступом до мережі, а й комфортним використанням продуктів компанії. Customer service забезпечується якісною роботою служби технічної підтримки, зручним сайтом та функціональним особистим кабінетом користувача.

    Підключайтесь до мережі з компанією Фрінет та насолоджуйтесь кращими інформаційними послугами в Україні!

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.