• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Сергій Рибалка: Фінансовий комітет Ради знайшов компроміс для створення Кредитного реєстру

    Опубликовано: 2017-12-20 08:48:08

    Комітет Верховної Ради України з питань фінансової політики і банківської діяльності на засіданні у вівторок, 19 грудня 2017 року, схвалив проект Закону щодо створення та ведення Кредитного реєстру Національного банку України (реєстр. № 7114) та рекомендував парламенту ухвалити його.
    Законопроект ухвалено з врахуванням пропозицій, які були озвучені на засіданні робочої групи із доопрацювання законопроекту за участю представників НБУ, Мінфіну, міжнародних фінансових організацій, Єврокомісії та експертів у п'ятницю, 15 грудня.
    "Комітет знайшов можливість для компромісу в цьому питанні, оперативно доопрацював його з експертами, та, враховуючи нагальну необхідність, рекомендував Верховній Раді ухвалити проект цього закону", - повідомив  керівник робочої групи із доопрацювання, екс-голова фінансового комітету Верховної Ради, народний депутат Сергій Рибалка після засідання.
    При цьому він висловив сподівання на те, що цей законопроект, який необхідний для відновлення кредитування та стабілізації фінансової системи України, прийняття якого рекомендували міжнародні фінансові інституції, буде розглянутий парламентом вже на цьому тижні.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.