• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Від початку року 50 дітей-сиріт в Одеській області отримали житло

    Опубликовано: 2017-11-30 08:53:21

    Від початку 2017 року 50 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, отримали житло в Одеській області. Для порівняння, за весь 2016й власні квадратні метри отримали 18 таких дітей. Придбання житла відбувалося в межах реалізації «Регіональної програми забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб та молоді з їх числа на 2016-2018 роки», місцевих Програм та інших джерел. Про це повідомив голова Одеської обласної державної адміністрації Максим Степанов.

    «До кінця року плануємо цю цифру ще збільшити. Фінансування відбуватиметься за рахунок субвенції, яку виділили з державного бюджету. ЇЇ розмір становить понад 36 мільйонів гривень. Наше завдання — створити належні умови для тих, хто залишився без батьківського піклування. Чужих дітей не буває», – підкреслив Максим Степанов.

    За поточний період 2017 року найбільшу кількість житла для дітей соціально незахищених категорій придбали у Лиманському районі — 10 одиниць. Далі йдуть Іванівський, Болградський та Кілійський райони — по 5 одиниць. В Овідіопольському, Біляївському районах, містах Чорноморськ, Южне та Одеса придбали по 3 одиниці житла.  Ананьївський, Березівський та Великомихайлівський райони - кожен забезпечили по 2 одиниці. В Арцизькому, Окнянському, Роздільнянському районах та місті Ізмаїл – по 1 одиниці житла.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.