• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Nemiroff знову лідер

    Опубликовано: 2005-12-29 15:32:00

    Бренд Nemiroff залишається лідером алкогольного ринку України. Про це свідчать результати дослідження ринку горілчаних виробів України за 2005 рік. Ці дані були надані компанією «Taylor Nelson Sofrez Ukraine» і міжнародною незалежною дослідницькою компанією «МІМРБ-УМГ», яка проводила аудит «Моніторинг роздрібної торгівлі в Україні» в категорії «Горілка».

    За словами директора з маркетингу УВК Nemiroff Андрія Розумного, компанія володіє 12% обсягу ринку горілчаних виробів (в літрах). Друге місце розподілили ТМ «Біленька» та ТМ «Хортиця», частка яких на ринку горілчаних виробів становить 10%. Третє місці посіли ТМ «Союз-Віктан» та ТМ Medoff — 8%. Як повідомив А. Розумний, за вартісними показниками ситуація порівняно з минулими роками також не змінилася. Так, компанія Nemiroff за показником обсягів закупівлі в роздрібній мережі набрала 13% (в гривнях), ТМ «Хортиця» — 12%, ТМ «Союз-Віктан» — 9%,  ТМ Medoff — 8%, ТМ «Біленька» — 6%.

    За словами А. Розумного, вони задоволені позицією ТМ Nemiroff за підсумками року.

    «Марка не змінила свої лідерські позиції, посідаючи 12 % у натуральному обсязі і 13% у вартісному. Лідерство ТМ Nemiroff базується не тільки на зазначених показниках та високій незаперечній якості виробів, лідерство Nemiroff забезпечене найвищими показниками прихильності споживачів. Вже протягом 10 років — це довготривале знання бренду Nemiroff, стабільна купівельна поведінка та позитивне відношення до бренду»,— підкреслив він.

    «Отже, бренд Nemiroff є лідером за показниками споживання. На сьогодні він володіє найбільшою кількістю споживачів у віці від 21 до 65 років. Щодо прихильників саме ТМ Nemiroff, то серед усіх споживачів, їхня кількість становить 17,8%»,— зазначає А. Розумний.

    Якщо порівняти цей показник з іншими торговими марками, то, зокрема, ТМ «Біленька» має 12,3% прихильників свого бренду, ТМ «Хортиця» — 12% прихильників, і «Союз-Віктан» - 10,6%.

    «Для нас, як для компанії лідера, на сьогоднішній день головним завданням є налагодження і підтримка стосунків відкритості і прозорості з нашими споживачами. Ми намагатимемось зберігати наших прихильників, лояльних споживачів, збільшувати їх частку і працювати з тією аудиторією, яку сьогодні називають репертуарною. За останніми дослідженнями, 37-40% українських споживачів горілки взагалі не є прихильниками продукції якогось одного бренду, тому їх називають репертуарною аудиторією, тобто сьогодні вони споживають один бренд, завтра інший, або споживають продукцію 3-4 брендів паралельно. І це саме та ознака сьогоднішнього ринку, яка дає можливість бачити нам коливання тієї чи іншої марки»,— повідомив пан Розумний.

    Довідка ElcomartNews. Українська горілчана компанія Nemiroff — лідер горілчаного ринку України. Асортимент складається з 25 позицій (горілки класичні — 3 види, горілки особливі — 8 видів, гіркі настоянки — 4 види, солодка настоянка — 1 вид, TOP Spy — 4 види, Jolly Spy — 5 видів). Продукція компанії поставляється у 52 країни світу.

    За підсумками 2003-2004 рр., Nemiroff визнано міжнародним брендом, що найдинамічніше розвивається серед світових виробників міцного алкоголю, згідно рейтингу Світового Клубу Мільйонерів (він об’єднує алкогольні бренди, продажі яких перевищили мільйон кейсів (1 кейс = 9 л)). Обсяг виробленої продукції у 2002 році склав 3,23 млн. дал, у 2003 р. — 4,55 млн. дал (40% зростання), 2004 р. — 6,69 млн. дал.

    Наталія Погосова,

    кореспондент

    ELCOMART News

    (www.e-news.com.ua)








    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.