• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Строк приведення значень пруденційних показників до нормативних буде скорочено

    Опубликовано: 2017-08-14 08:49:34

    НКЦПФР (Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку) на засіданні, яке відбулось 10 серпня 2017 року, затвердила зміни до Положення про нагляд за дотриманням пруденційних нормативів професійними учасниками фондового ринку (далі - Положення № 2021).
     
    Змінами пропонується уніфікувати для всіх професійних учасників фондового ринку строки реалізації плану заходів по приведенню значень пруденційних показників у разі їх відхилень у відповідність до встановлених нормативів.
     
    Чинними вимогами передбачений строк реалізації плану заходів не більше 3 місяців, а для компаній з управління активами та осіб, які провадять діяльність з управління пенсійними активами, - 6 місяців.
     
    Наразі пропонується зменшити загальний строк реалізації плану заходів та встановити його для всіх професійних учасників однаковим - до 2 місяців.
     
    Змінами також передбачено деякі уточнення окремих вимог Положення № 2021.
     
    Крім того, зміни  передбачають приведення норм Положення № 2021 у відповідність із Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо використання печаток юридичними особами та фізичними особами-підприємцями» від 23.03.2017 № 1982-VIIІ.
     
    Документ буде направлений на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.