• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Питання оплати за використання російськими військовими РЛС у Севастополi та Мукачевому не повинно створювати напруження у двосторонніх відносинах між Україною та Російською Федерацією

    Опубликовано: 2005-12-27 17:51:00
    Про це сьогодні, 27 грудня, заявив Мiнiстр оборони України Анатолiй Гриценко під час спільної прес-конференції, присвяченої відкриттю відремонтованого плавального басейну Центрального спортивного клубу Збройних Сил України, який став однієї з найбільших водних арен України.
     
    За словами Анатолія Гриценка, він вiтає готовнiсть Мiнiстра оборони Росiйської Федерації Сергiя Iванова вести переговори щодо оплати за використання радiолокацiйних станцiй, розташованих у Севастополi та Мукачевому.
     
    – Питання оплати – це предмет переговорiв. Я думаю, що його можна вирiшити по лiнiї двох Мiнiстерств оборони. Я не бачу в цьому такої проблеми, яка створює напруження у двостороннiх вiдносинах, – наголосив Анатолій Гриценко.
     
    Міністр оборони України нагадав, що радіолокаційні станції у Мукачевому та Севастополi є елементами системи протиракетної оборони держав, які входять до Договору про протиракетну оборону, зокрема, Росiйської Федерації і використовуються російськими військовими спеціалістами вiдповiдно до мiждержавних угод між Україною та Росією.
     
     
    МІНІСТЕРСТВО ОБОРОНИ УКРАЇНИ  УПРАВЛІННЯ ПРЕС-СЛУЖБИ
              E-mail         - hiv@pressmou.kiev.ua
              Веб-Сайт    - www.mil.gov.ua
              Тел/факс     - 253-20-73, 253-03-19
     
     
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.