• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Найкращим новорічним подарунком для мешканців смт. Межова та с.Мирного Новомосковського району на Дніпропетровщині стала газифікація їхніх осель

    Опубликовано: 2005-12-27 10:30:00
    26 грудня голова облдержадміністрації Надія Дєєва взяла участь в урочистому відкритті газопроводу в південній частині смт. Межова. Вона також відвідала об’єкти соціальної сфери в Межівському районі – комунальний дошкільний навчальний заклад №1 „Сонечко”, центральну районну лікарню, районний аграрний ліцей.
     
    Цього ж дня у селі Мирному Новомосковського району за участю першого заступника   голови   облдержадміністрації Володимира Альохіна відбулися урочистості   з   нагоди   введення   в експлуатацію 2,7 км   підвідного газопроводу, що дасть можливість газифікувати 36 садиб.
     
    На день введення в експлуатацію підвідного газопроводу в Мирному газифіковано 16 осель та фельдшерсько-акушерський пункт, на інші будинки замовлено проекти   газифікації. На прокладанная газопроводу по єдиній у селі вулиці Жовтневій виділено в 2005 році з державного бюджету 200,1 тис. грн.
     
     Завдяки   спільним   зусиллям   обласної   державної   адміністрації, Новомосковської райдержадміністрації та Мар`янівської сільради мешканці Мирного тепер із газом.
     
    Володимир   Альохін висловив упевненість, що село відродиться і зазначив, що   наступного року проблемам селян і, зокрема, таким маленьким селам буде приділятись максимум уваги.
     
    Прес-служба голови облдержадміністрації
     
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.