• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Сергій Рибалка звернувся до правоохоронних органів щодо протизаконного обміну валют у ломбардах

    Опубликовано: 2017-06-14 11:26:21

    Під час робочого візиту Голови Комітету Верховної Ради України з питань фінансової політики і банківської діяльності Сергія Рибалки на Дніпропетровщину він отримав численні звернення від жителів міст Тернівка, Кривий Ріг, Вільногірськ та Верхньодніпровськ з проханням вжити заходів відносно незаконного функціонування гральних автоматів, а також протизаконного обміну валют у ломбардах. «Люди скаржаться на досить високі відсотки в ломбардах та свавілля з боку працівників цих установ. Зокрема, в ломбардах приймають крадені речі без жодних документів, а також підвищують відсотки вже після підписання договору», – заявив Сергій Рибалка.
    Він нагадав, що відповідно до Кримінального кодексу України, гральний бізнес заборонений в державі, а обмін валюти мають право проводити лише пункти обміну, які отримали ліцензію від Національного банку для проведення таких операцій.
    «В черговий раз переконався в необхідності якнайшвидшого врегулювання роботи ломбардного ринку обсягом у 16 мільярдів на законодавчому рівні і підготовки законопроекту. Звернувся з депутатським зверненням до Генерального прокурора України, Міністра внутрішніх справ, прокурора Дніпропетровської області та начальника ГУНП в Дніпропетровській області з проханням здійснити перевірку цих фактів правопорушення та вжити заходів», – повідомив Сергій Рибалка.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.