• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Розвиток логістичних послуг – перспективний напрямок взаємодії пошт України та Польщі

    Опубликовано: 2005-12-22 15:27:00
    Одним з важливих напрямків діяльності Укрпошти є розвиток та вдосконалення логістичних послуг. Робота ця – багатопланова. Вона включає реалізацію комплексу заходів з оптимізації структури поштової мережі, технологічної та технічної інфраструктури, маршрутів перевезення пошти та преси, вивчення світового досвіду тощо.
     
    Укрпошта має вже певні результати, що цікавлять зарубіжних партнерів підприємства. Збільшилась кількість пропозицій щодо співробітництва у цій сфері.
     
    Саме з такою метою 19 грудня в Укрпошті перебувала делегація поштової служби Польщі, яка провела переговори з українськими поштовиками.
     
    Під час переговорів досягнуто домовленостей щодо вивчення національного законодавства щодо розвитку сфери логістичних поштових послуг, ретельного аналізу вивчення усіх можливостей співпраці на взаємовигідних умовах між поштами України та Польщі тощо.
     
     За інформацією прес-служби Укрпошти
     
    Джерело: STC.GOV.UA
     
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.