• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • «НТВ-Плюс» оголошує про початок офіційної передплати в Україні

    Опубликовано: 2005-12-21 16:18:00
    В січні 2006 року в Україні починає мовлення лідер російського платного телебачення супутникова телекомпанія «НТВ-Плюс».
     
    Вибір України зумовлений традиційними культурними зв'язками і економічними передумовами.
     
    Маркетингові дослідження телекомпанії показали, що споживчі переваги телеглядачів в Україні змінилися, виникла потреба в новому телебаченні, яке пропонує свободу вибору.
     
    Велика кількість домогосподарств на території України- потенційні глядачі, зацікавлені в появі всього того різноманіття каналів, яке може запропонувати тільки супутникове телебачення «НТВ-Плюс».
     
    Офіційним партнером «НТВ-Плюс» в Україні стала компанія «Нові телевізійні технології». До складу засновників «НТТ» входять юридичні і фізичні особи, в тому числі компанія “Нова телевізійна група”, що працює з «НТВ-Мир».
     
    Подібний стратегічний альянс на українському ринку платного телебачення склався вперше, і немає ніяких сумнівів в тому, що він стане вигідним як і для абонентів, так і для самих компаній.
     
    Українським передплатникам «НТВ-Плюс» будуть запропоновані ті ж пакети, що і російському глядачеві: пакет «Базовий», «Базовий Розширений», «Кіно», «VIP Кіно», «Спорт» та «Нічний».
     
    Розроблений «НТВ-Плюс» унікальний контент не має аналогів ні в російській, ні в українській телевізійній практиці. Тільки на «НТВ-Плюс» ексклюзивні спортивні трансляції і кращий кіно показ.
     
    Абоненти «НТВ-Плюс» в Україні матимуть можливість приймати більше 60 каналів із стереозвуком, а також зі звуком Dolby Digital, що транслюються безпосередньо з супутника та розраховані на будь-який смак і вік. Це 5 каналів новин, 10 каналів кіно, 5 освітніх каналів Discovery, National Geografic, музичні канали, канали для дітей і багато іншого.
     
    У пакет «Базовий» і «Базовий Розширений», спеціально для українського глядача, увійдуть міжнародні версії російських ефірних каналів, такі як «НТВ-Мир», «Перший канал. Всесвітня мережа», «РТР-Планета» і ін.
     
    Зараз ведуться активні переговори із всіма українськими телеканалами щодо постановки їх телевізійного продукту на платформу «НТВ-Плюс». Тоді у передплатників з'явиться можливість дивитися і національний теле продукт.
     
    Право на перегляд «НТВ-Плюс» надаватиметься абонентам за єдиною фіксованою ціною, без посередників.
     
    Співпраця «НТВ-Плюс» і «НТТ» дозволить всім передплатникам одержувати професійне обслуговування і дивитися високоякісні фільми і телепрограми світового рівня.
     
    «Ми працюємо для задоволення потреб українського глядача. Ми давно і плідно співпрацюємо зі світовими телеканалами, такими як «НТВ-Мир», «Наше кіно» та RTVI, що дозволило нам набути безцінний досвід, який ми плануємо використовувати також і в співпраці з «НТВ-Плюс». Партнерство з цією телекомпанією дозволить нам розширити інформаційне поле українських глядачів, крім того, ми завжди працюємо в рамках законодавчого поля України», – сказав Ігор Давиденко, директор «Нових телевізійних технологій».
     
    «Наша мета - сприяти розвитку ринку цифрового платного ТБ і цивілізованого, легального перегляду платних каналів. Це новий етап у боротьбі з піратством і нелегальним переглядом «НТВ-Плюс», котрий робить піратство на Україні економічно нерентабельним. Ми впевнені, що співпраця «НТВ-Плюс» і «НТТ» буде успішним початком виходу на нові ринки», - заявив Дмитро Самохін, Генеральний директор «НТВ-Плюс».
     
    "Телекритика"
     
     
     
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.