• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У Львові запровадили пільгові електронні квитки на електротранспорт

    Опубликовано: 2017-05-11 14:05:18

    У Львові електронними квитками в електротранспорті зможуть скористатися пільгові категорія споживачів – студенти та учні шкіл. Як повідомили у ЛКП «Львівелектротранс», від сьогодні у громадському електротранспорті Львова через мобільний додаток Приват24 відкрилася можливість оплачувати пільговий квиток – «студентський». Студенти та учні шкіл оплачують 50% від повної вартості, а саме 1 грн.

    «Разом із ПриватБанком ми продовжуємо працювати над вдосконаленням безконтактної системи оплати проїзду. Ще більше оновлень та нових опцій плануємо впровадити вже невдовзі: зокрема, можливість придбати місячну абонентську картку через мобільний додаток. Також спільно з ПриватБанком обмірковуємо можливість встановлення у трамваях та тролейбусах карткових терміналів для оплати проїзду. ПриватБанк готовий встановити карткові термінали, де можна буде оплатити за проїзд карткою будь-якого банку», – розповів Іван Бондар, начальник відділу зв’язків з громадськістю ЛКП «Львівелектротранс».

    Як повідомили у ПриватБанку, користувачам електронних студентських квитків, а сьогодні вони вже випущені для всіх студентів львівської політехніки, не потрібно буде вибирати пільгову категорію квитків і контролерам показувати студентський, вся процедура буде повністю  автоматизована.

    Нагадаємо, 24 січня у Львові запровадили систему безготівкової оплати за проїзд в електротранспорті. Послуга діє у всіх трамваях і тролейбусах Львова. Потрібно завантажити на смартфон мобільний додаток Приват24 сканувати QR-код, що зображено на спеціальних стикерах у трамваї. Під час поїздки оплачений квиток потрібно «закомпостувати».

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.