• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Глава Представництва Міжнародної організації з міграції в Україні відвідав прифронтове поштове відділення

    Опубликовано: 2017-04-06 14:46:39

    З початку збройного конфлікту на Сході України Укрпошта забезпечує надання послуг в надзвичайних умовах. Компанія обслуговує українських громадян в населених пунктах, наближених до лінії зіткнення, де жителі, у більшості випадків, не мають альтернативного доступу до фінансових сервісів.
     
    Крім того, Укрпошта – єдина компанія, що здатна надавати унікальну послугу адресної доставки, коли люди похилого віку, велика кількість яких не має змоги виїхати на інші території, отримують пенсії, перекази, інші виплати безпосередньо в руки за місцем проживання.
     
    Зважаючи на ці фактори і довіряючи відповідальності національного поштового оператора, авторитетні міжнародні організації обирають саме Укрпошту в якості партнера для організації та забезпечення виплат матеріальної допомоги українцям, постраждалим від збройного конфлікту на Сході України.
     
    Нещодавно глава Представництва Міжнародної організації з міграції (МОМ) в Україні Манфред Профазі здійснив робочий візит до селища Новотошківське Луганської області, де відвідав місцеве поштове відділення та мав можливість ознайомитися з його роботою і особисто пересвідчитися в належному наданні послуг з виплати матеріальної допомоги.
     
    В рамках гуманітарного проекту МОМ наші громадяни вже почали отримувати відповідну допомогу у відділеннях Укрпошти. Завдяки цій співпраці 5 тис. внутрішньо переміщених чи постраждалих від конфлікту українців, які проживають у 20-кілометровій зоні від лінії розмежування, до кінця червня цього року отримають матеріальну допомогу від організації.
     
    «Відділення Укрпошти в населених пунктах, наближених до лінії розмежування, іноді залишаються єдиним представником держави, що надає можливість отримати пенсію чи переказ, здійснити необхідні платежі та ін. Пишаємось і надзвичайно вдячні нашим листоношам, які продовжують працювати навіть в складних умовах наближеності до збройного конфлікту. На жаль, на сьогоднішній день Укрпошта, згідно Постанови Кабінету Міністрів (http://bit.ly/2nETI9J), виключена з процесу надання соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам, хоча є єдиною Службою, що, на відміну від банків, може здійснювати доставку пенсій в будь-який населений пункт особисто в руки отримувачу», – зазначив перший заступник генерального директора ПАТ "Укрпошта" Олександр Перцовський.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.