• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Рішення Ради збільшити компенсацію вартості житла для учасників АТО та ВПО забезпечить їх доступним житлом, – Парцхаладзе

    Опубликовано: 2017-03-17 08:49:16

    16 березня 2017 року Верховна Рада України прийняла в цілому розроблений Міністерством регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ та підтриманий Урядом законопроект №4550 про внесення змін до статті 4 Закону України «Про запобігання впливу світової фінансової кризи на розвиток будівельної галузі та житлового будівництва» (щодо реалізації державних житлових програм).
    Його впровадження дозволить забезпечити доступним житлом учасників АТО та вимушено переміщених осіб в Україні. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив заступник Міністра з питань будівництва Лев Парцхаладзе.
    «Верховна Рада  збільшила компенсацію вартості житла при придбанні його учасниками АТО і вимушеними переселенцями з 30 до 50%. За законопроект №4550 проголосувало 265 депутатів. Дякую за прийняте рішення!», - сказав він.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.