• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • УРЯД ІРЛАНДІЇ ЗАПУСТИВ ПРОГРАМУ ЗАЛУЧЕННЯ ДО КРАЇНИ ЕКСПЕРТІВ У СФЕРІ IT

    Опубликовано: 2017-03-03 19:17:42

    Ініціатива вартістю 1,9 млн. євро спрямована на залучення до Ірландії кращих фахівців у сфері високих технологій.
    Міністерство праці, підприємництва та інновацій Ірландії запустило проект Tech/Life Ireland, спрямований на залучення технічних експертів в області розробки ПЗ, фінансового обслуговування, бізнес-послуг, ритейлу і високотехнологічного виробництва. У рамках цього проекту фахівців запрошують жити і працювати в Ірландії.
    Ініціатива уряду Ірландії проводиться спільно з ірландськими компаніями, які роблять ставку на українських професіоналів. Очікується, що фахівці з України допоможуть покрити попит на експертів у галузі IT, що сформувався у країні.
    Протягом трьох років у програму буде інвестовано 1,9 млн. євро. Проектом Tech/Life Ireland передбачено залучити до країни 3 тисячі фахівців.
    На сьогодні потрібні інженери-програмісти, які володіють Java, Python, C ++, PHP, а також розробники ПЗ на базі платформи .NET.
    Коментуючи цілі проекту, Міністр праці, підприємництва та інновацій Ірландії Мері Мітчел О'Коннор наголосила, що ірландський уряд зацікавлений у залученні іноземних технологічних експертів:

    «Ми маємо бути впевнені, що у нас є достатній запас талановитих фахівців для потреб наших підприємств. В рамках Tech/Life Ireland ми пропонуємо кращим серед кращих жити і працювати в Ірландії».

    Для всіх, хто бажає переїхати і побудувати кар'єру в Ірландії, створено інформаційний портал www.techlifeireland.com, а також сторінки в соціальних мережах Twitter і LinkedIn.

    Кожен потенційний учасник проекту може знайти на порталі профілі провідних компаній, інформацію про вакансії, кар'єрні можливості, практичні поради про переїзд, а також ознайомитися з реальними відео-історіями українських фахівців технологічної сфери, які вже працюють і живуть в Ірландії.
    Основними мотиваційними факторами для українців, що приїжджають в Ірландію, служать стабільні умови для життя і роботи, високий рівень зацікавленості в IT-фахівцях, великі перспективи і спосіб життя.
    Ключові факти про Ірландію:
    Економіка Ірландії - найбільш швидкозростаюча в Європі. У 2015 році зафіксовано ріст у 7%.
    У сфері інформаційно-комунікаційних технологій Ірландії задіяно вже понад 80 тис. фахівців. Вони працюють як на національних підприємствах, так і в представництвах іноземних компаній.
    У 2009-2014 роках кількість працівників у сфері інформаційно-комунікаційних технологій зросла приблизно на 10 тис. осіб *.
    40% ірландського експорту (72 млрд. євро) становлять продукція і послуги сектора IT. 4 з 5 найбільших експортерів Ірландії - IT-компанії.
    В Ірландії дуже цікаве культурне середовище. Дублін — четверте Місто Літератури ЮНЕСКО з 20 у світі.
    Сумніваєтеся, чи брати в Ірландію свого улюбленця? Наша відповідь – звичайно, беріть!

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.