• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Посли країн G7 готові надати допомогу в реалізації Плану заходів щодо підтримки громадян України на непідконтрольних територіях

    Опубликовано: 2017-03-03 08:46:02

    Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман 1 березня провів зустріч з керівниками дипломатичних місій держав “Великої сімки”. На зустрічі також були присутні віце-прем’єр-міністр, Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГГеннадій Зубко, Міністр з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб Вадим Черниш, Міністр фінансів Олександр Данилюк.

    Прем’єр-міністр поінформував представників держав G7 про результати проведення реформ в Україні. Зокрема, мова йшла про стабілізацію економічної ситуації в країні та зміни в бюджетній сфері, системі охорони здоров’я, системі державних закупівель, створення ринку електричної енергії, Служби фінансових розслідувань тощо. Також сторони обговорили загострення бойових дій та гуманітарну ситуацію на сході України.

    Керівники дипломатичних місій держав G7 підтвердили свою підтримку  ухваленому  Урядом Плану  заходів, спрямованих на  реінтеграцію  населення непідконтрольних  районів  Донецької і Луганської областей. Посли зауважили, що готові надати свою допомогу в процесі  імплементації Плану.

    Заступник Голови Місії Посольства Канади в Україні Карім Маркос відзначив зусилля Міністерства з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України у вирішенні проблемних питань Сходу.

    “Після створення Міністерства з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб ми побачили, що команда Уряду дійсно змогла впоратися зі складними питаннями. Ми були вражені високим рівнем координації та взаємодії з міжнародною спільнотою”, – сказав він.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.