• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Адвокат Януковича: слідство не закінчено, ознайомлюватися з матеріалами справи за цією підставою ми не можемо

    Опубликовано: 2017-02-02 08:38:43

    Досудове розслідування у справі про державну зраду Віктора Януковича не може вважатися закінченим, отже правових підстав для ознайомлення з матеріалами справи у зв’язку з завершенням досудового слідства немає. Про це повідомив адвокат Віктора Януковича Ігор Федоренко.
    «Ми не почали ознайомлення з матеріалами справи у порядку статті 290 КПК України та не будемо цього робити, оскільки слідство не може бути завершено, поки не будуть виконані всі слідчі дії, зазначені у постанові Головного військового прокурора про продовження терміну слідства, у клопотаннях Захисту та поки російська сторона не завершить виконання запиту України про міжнародну правову допомогу щодо вручення Віктору Януковичу підозри», - повідомив Ігор Федоренко.
    За його словами, оскільки досудове розслідування не завершене, правових підстав для ознайомлення з матеріалами справи у порядку статті 290 КПК України немає.
    Нагадаємо, за постановою Головного військового прокурора Анатолія Матіоса термін досудового розслідування справи про державну зраду продовжений до 28 березня 2017 року. Це рішення було прийнято для виконання низки процесуальних дій, у тому числі допиту колишніх працівників Служби безпеки Віктора Януковича, але було проігноровано слідчими Головної військової прокуратури. Через це Захистом 30 січня 2017 року до Печерського суду міста Києва Захистом було подано скаргу.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.