• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Віталій Сердюк: ГП РФ не відмовляла Україні у врученні підозри Віктору Януковичу

    Опубликовано: 2017-01-31 11:35:25

    Генеральна прокуратура Російської Федерації не відмовляла Генеральній прокуратурі України у врученні підозри Віктору Януковичу - ця процедура знаходиться на стадії виконання. Про це повідомив адвокат Віктора Януковича Віталій Сердюк.
    «У відповіді Генеральної прокуратури Російської Федерації немає відмови щодо вручення підозри Віктору Януковичу, як активно стверджують представники Генеральної прокуратури України, а навпаки зазначається, що запит про міжнародну правову допомогу знаходиться на стадії виконання», - підкреслив Віталій Сердюк.
    Він також зазначив, що поки російська сторона не завершить виконання запиту щодо вручення підозри, слідство не може вважатися закінченим. «Сьогодні у Генпрокуратурі України слідчий оголосив про своє бажання закінчити досудове слідство у справі про державну зраду Віктора Януковича. Проте Захист письмово заперечив проти цього, оскільки слідство не може вважатися закінченим поки російська сторона не завершить виконання запиту України про міжнародну правову допомогу щодо вручення йому підозри», - повідомив Віталій Сердюк.
    Також за словами Віталія Сердюка, досудове розслідування не може бути закінчене поки у справі не буде допитаний Віктор Янукович. «Лише Віктор Янукович може пояснити всі обставин подій лютого-березня 2014 року. Тобто його допит, який для забезпечення гласності кримінального процесу має бути відкритим для ЗМІ та суспільства, є обов’язковим у даному кримінальному провадженні», - наголосив Віталій Сердюк.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.