• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Всеукраїнський практичний семінар “Проблеми кредитування малого підприємництва на селі та система кредитних спілок в Україні” відбувся у Запоріжжі

    Опубликовано: 2005-12-13 11:55:00
    8-9 грудня в Запоріжжі відбувся Всеукраїнський практичний семінар “Проблеми кредитування малого підприємництва на селі та система кредитних спілок в Україні”, який продовжує низку спільних заходів Міністерства аграрної політики України та Проекту ЄС-ТАСІС «Надання підтримки малим та середнім підприємствам на селі» щодо розповсюдження інформації, знань та досвіду про діяльність кредитної кооперації в інших країнах.
     
    Відкрила семінар перший заступник міністра аграрної політики України Наталя Павлюк. Учасників семінару привітали начальник головного управління агропромислового розвитку Запорізької облдержадміністрації Володимир Журавльов, керівник проекту ЄС-ТАСІС Гарі Роше, голова Запорізької асоціації кредитних спілок Лариса Безсонова. У семінарі також взяли участь представники Державної комісії з регулювання ринків фінансових послуг України та інших центральних виконавчих органів влади, Національного банку України, обласних державних адміністрацій, Інституту аграрної економіки УААН, вищих навчальних закладів, кредитних спілок, громад сіл, керівники фермерських господарств та підприємств усіх форм власності агропромислового комплексу.

    Питання, що обговорювалися, стосувалися забезпечення кредитними ресурсами малого бізнесу в сільській місцевості, перспектив створення системи кредитної кооперації в Україні, в тому числі за участю кооперативних банків. Учасники семінару окреслили найгостріші проблеми та шляхи їх вирішення. Заступник начальника головного управління агропромислового розвитку Запорізької ОДА Анатолій Колесников розповів про місце кредитних спілок у сфері сільського кредитування та розвитку малого бізнесу в Запорізькій області. Своїми міркуваннями про перспективи розвитку системи кредитної кооперації в Україні поділилися представники кредитних спілок та їх асоціацій обласного та національного рівня.
     
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.