• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У Північному офісі Держаудитслужби відбулася зустріч з громадянами, які потребують працевлаштування

    Опубликовано: 2016-12-28 13:16:28

     

    28 грудня 2016 року  у Північному офісі Держаудитслужби за сприяння  Київського міського Центру зайнятості відбулася зустріч керівництва Північного офісу Держаудитслужби з тимчасово безробітними фахівцями у галузі економіки, фінансів і права.

    Відкриваючи зустріч, начальник Північного офісу Держаудитслужби Олександр Карабанов підкреслив важливість адресної взаємодії з цільовими групами фахівців, які потребують працевлаштування, напередодні оголошення конкурсу на заміщення вакантних посад державних службовців Північного офісу Держаудитслужби, що відбудеться на початку 2017 року.

    Керівники структурних підрозділів апарату Північного офісу Держаудитслужби ознайомили присутніх з нормативно-правовими засадами, принципами та специфікою діяльності установи, порядком заміщення вакантних посад державних службовців. Також вони окреслили вміння і навички державних аудиторів, необхідні для роботи і надали вичерпні відповіді на запитання запрошених.

    Спеціаліст відділу організації сприяння працевлаштуванню Київського міського центру зайнятості Мар’яна Черній відзначила, що спільно організована зустріч відкрила ще одну можливість працевлаштування для фахівців у галузі економіки, фінансів і права, які перебувають у пошуках підходящої роботи.
    Підсумовуючи зустріч, Олександр Карабанов подякував Київському міському Центру зайнятості за сприяння в організації зібрання  і висловив сподівання на участь присутніх  у конкурсі на заміщення вакантних посад у Північному офісі Держаудитслужби.  

    Прес-служба Північного офісу Держаудитслужби

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.