• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • «Austrian Airlines» сподіваються, що Boeing 777 стане постійним гостем «Борисполя»

    Опубликовано: 2016-12-08 11:44:51

    Презентація найбільшого лайнера далекомагістрального флоту авіакомпанії «Austrian Airlines», яка відбулася 7 грудня 2016 року, стала подією дня для аеропорту «Бориспіль». Урочиста зустріч флагману австрійського флоту зібрала численну кількість журналістів та спотерів, і пройшла у невимушеному святковому форматі.
    Під час офіційної частини заходу гостей привітали керівник аеропорту «Бориспіль» Євгеній Дихне та регіональний директор Lufthansa Group в Україні, Білорусії, Грузії та Вірменії Рене Койнзак (Rene Koinzack). «Це дійсно подія для нас, адже останній раз аеропорт «Бориспіль» зустрічав Boeing 777 ще 8-9 років тому, а цього року ми святкуємо ювілей рейсів «Austrian Airlines» до Києва», - відзначив Євгеній Дихне. З нагоди святкування Міжнародного дня цивільної авіації, яке співпало з прильотом Boeing 777, керівник «Борисполя» також німецькою мовою поздоровив екіпаж лайнера та австрійських партнерів з професійним святом.
    Представник Lufthansa Group в Україні у свою чергу підкреслив, що австрійські авіалінії сподіваються на регулярні візити флагману флоту до «Борисполя». «Маємо надію, що наш Boeing 777 буде радувати аеропорт «Бориспіль» своїми постійними рейсами Відень-Київ», - відзначив Рене Койнзак. Враження публіки від влаштування салону літака підтвердили, що відтепер він буде вельми бажаним гостем у «Борисполі». Розкішна та комфортабельна комплектація Boeing 777 приємно здивувала усіх присутніх, а гостинний екіпаж, який влаштував для гостей дегустацію страв та напоїв, опинився у центрі тривалої фотосесії.
    Аеропорт «Бориспіль» висловлює вдячність партнерам та гостям за святкову подію, та окремо дякує радіостанції «Lounge FM» за професійне музичне оформлення презентації флагману «Austrian Airlines».

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.