• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В НКЦПФР відбулось чергове засідання координаційного комітету Проекту EU-FINSTAR

    Опубликовано: 2016-11-09 15:32:22

    На базі НКЦПФР (Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку) відбулось четверте засідання координаційного комітету Проекту EU-FINSTAR (Технічна допомога за пріоритетними напрямками фінансового сектору в Україні).

    В засіданні взяли участь керівництво та ключові експерти Проекту EU-FINSTAR, делегати від Представництва Європейського Союзу в Україні, Групи підтримки України в Європейській Комісії; а також представники Міністерства фінансів України, Національного банку Україні, Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку, Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг.

    Команда EU-FINSTAR презентувала результати третього проміжного періоду реалізації Проекту. Учасники засідання обговорили план реалізації заходів на четвертий проміжний період.

    Голова НКЦПФР Тимур Хромаєв, відкриваючи зустріч зауважив: «Ми вдячні команді проекту EU-FINSTAR, Представництву Європейського Союзу в Україні, Групі підтримки України Європейської Комісії за всебічну допомогу, експертизу, яку ми отримуємо в рамках Проекту. Одним з важливих досягнень цього Проекту є те, що він об’єднав всіх регуляторів фінансового сектору – Міністерство фінансів, Національний банк, Національну комісію з цінних паперів та фондового ринку, Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг – і сприяє тому, що реформи відбуваються синхронно. Ми всі розмовляємо однією мовою і разом працюємо над реформами фінансового сектору. Одне з наших спільних завдань - забезпечити всі необхідні пояснення парламентарям щодо змін, які ми впроваджуємо, щоб політики і депутати ефективно долучилися до процесу змін. А ми завжди допоможемо розтлумачити їм складні речі».

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.