• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Представники ключових сфер української економіки знайшли партнерів у Римі

    Опубликовано: 2016-09-28 08:40:37

    Делегація вітчизняного бізнесу на українсько-італійському форумі, що проходить 27 вересня в Римі, обговорює із італійськими партерами потенційне співробітництво.
    На заході, співорганізатором якого виступив УСПП, представники машинобудівного сектору, АПК, текстильної промисловості, фармації тощо проводять зустрічі у форматі В2В та мають змогу безпосередньо домовитися про ділові контракти.
    Зокрема, з українського боку знані вітчизняні компанії та асоціації – «Біофарма», «Укрпластик», «Миронівський хлібопродукт», Українська зернова асоціація та ін. презентують перспективи своїх компаній та цілих галузей.
    Партнер УСПП – Конфедерація італійської промисловості (Конфіндустрія), з якими союз підписав меморандум про співпрацю, всіляко сприятиме пошуку та налагодженню безпосередніх ділових контактів з італійським бізнесом – як окремими компаніями, так і асоціаціями тощо.
    В свою чергу, УСПП сподівається, що подібні заходи матимуть максимально практичні результати у вигляді запуску нових проектів між компаніями, підписання контрактів та ін. Союз планує відстежувати ситуацію та всіляко сприяти такому підсумку двосторонніх перемовин між потенційними партнерами.
    Нагадаємо, наразі за показником позитивного для України сальдо у двосторонній торгівлі Італія посідає перше місце у Європі.  За перше півріччя 2016 року сальдо двосторонньої торгівлі склало 328,8 млн. дол. США на користь нашої держави. Україна експортує переважно чорні метали, добрива, зернові, деревину, продукцію легкої промисловості.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.