• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Вадим Гулько: «Бути першим серед кращих та найбільш сумлінних платників податків це – почесно і відповідально»

    Опубликовано: 2016-09-05 08:46:35

    2 вересня  в Колонній залі Київської міської державної адміністрації відбулися урочистості з нагоди Дня підприємця. В рамках заходу пройшла церемонія нагородження переможців регіонального туру рейтингу «Сумлінні платники податків України – 2015».

    Дипломом лауреата першого регіонального туру Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків» за особливі заслуги та досягнення у номінації «Сумлінний платник податків у галузі інформації та телекомунікацій» нагороджено державне підприємство «Український державний центр радіочастот».

    Авторитетне журі оцінювало  кандидатів за декількома критеріями, зокрема, співвідношення  суми податку на прибуток до отриманих доходів, повнота та своєчасність сплати податків та зборів, податкова дисципліна, середня заробітна плата по підприємству, кількість робочих місць, співвідношення витрачених на соціальні програми та благодійні акції коштів, до суми отриманого прибутку за відповідний рік тощо.

    За словами виконавчого директора держпідприємства Вадима Гулька, який представляв УДЦР на нагородженні, сьогодні Український державний центр радіочастот є одним з найбільш потужних бюджетоутворюючих підприємств. Податкові зобов’язання перед державою у 2015 році УДЦР виконав у повному обсязі – в бюджет перераховано 157,3 млн. гривень. А всього за останні двадцять років, з дати створення УДЦР, який, до речі в жовтні 2016 року відзначатиме своє 20-ти річчя, загальна сума сплачених податків та інших обов’язкових платежів усіх рівнів склала майже 2 млрд. грн.

    «УДЦР завжди дотримується високих стандартів податкової дисципліни, тому всі податки ми сплачуємо своєчасно  у повному обсязі. Тому сприймаємо цю нагороду як  визнання наших принципів взаємодії з бізнесом –  чесних, відкритих,  прозорих. І особливо приємно, коли нагороджується не окрема людина, а підприємство за спільні результати понад тисячного колективу. Це один з тих випадків, де ми не словом, а ділом доводимо позитивні результати нашої роботи.», – наголосив Вадим Гулько.

    Сьогодні Український державний центр радіочастот є одним з провідних вітчизняних підприємств як в галузі зв’язку, так і в цілому по Україні.  Він забезпечує роботою  більше 1000 працівників. За даними рейтингу одного з відомих економічних інформаційних видань, державне підприємство входить в топ-100 найбільших платників податків України.

    Як суб’єкт господарювання державного сектору економіки, УДЦР належить до категорії великих платників податків, що підтверджується його включенням до «Реєстру великих платників податків».

    Прес-служба Українського державного центру радіочастот

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.