• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Молодь йтиме далі

    Опубликовано: 2005-12-05 16:30:00
    Кіровоградська область стала четвертою в Україні, яку прийняли до Асамблеї європейських регіонів. Відповідне рішення ратифіковано 24 листопада у Страсбурзі. Цей статус дасть можливість області брати участь у міжнародних програмах, які передбачають значне фінансування та можливість отримання грантів, повідомляє прес-служба облдержадміністрації.
     
    „Наша область зможе брати участь у роботі чотирьох комітетів та чотирьох програм, серед яких стажування молодих спеціалістів за кордоном, що є надзвичайно важливим для Кіровоградщини. Стратегія розвитку передбачає передовсім підвищення професійно-наукового потенціалу, підготовку спеціалістів нового покоління. Молодь – та частина суспільства, яка розуміє необхідність змін. Молоді люди сьогодні не лише хочуть жити у новій країні, а й беруть активну участь у її розбудові, роблять все, щоб зміни прийшли. Тому, на мій погляд, цілком логічно – допомагати професійно, залучати їх до роботи”, - зазначив голова Кіровоградської облдержадміністрації Едуард Зенайлов.
     
    До обов’язків членів організації входить плата щорічних внесків – чотири тисячі євро. Сьогодні до Асамблеї входять 250 членів з тридцяти європейських країн та 12 міжрегіональних організацій. Від України – Донецька, Львівська та Одеська області.
     
    "Урядовий кур'єр", №227, від 29.11.2005 
     
    dcz.gov.ua
     
     
     
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.