• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • «Успішна країна» стурбована погрозами радикалів на адресу форуму підприємців у Вінниці

    Опубликовано: 2016-08-17 08:30:45

    Волонтери та активісти «Успішна країна» отримують погрози від представників радикальних організацій у зв'язку зі запланованим на 17 серпня форумом підприємців у Вінниці. Крім того, партія фіксує тиск на власників приміщень і місцеві ЗМІ з метою відмови від співпраці та від висвітлення заходу.
    Нагадаємо, метою форумів підприємців «Справедливі податки - Успішна країна», які проводяться партією по всій країні, є розробка разом з підприємцями та експертним співтовариством нового справедливого податкового кодексу, який сприятиме розвитку малого та середнього бізнесу, введе справедливе оподаткування для олігархів та заблокує шляхи відтоку капіталів в офшори.
    «Ми розмовляємо сьогодні з людьми у Вінниці, і бачимо, як багато проблем їх хвилює. Це високі тарифи і податки, відсутність робочих місць, міграція молоді. Умови для підприємницької діяльності жахливі - підприємці ледве зводять кінці з кінцями. «Успішна країна» завжди ставить інтереси людей на перше місце. Саме для цього ми проводимо форуми - щоб знайти рішення гострих для українців проблем і разом з ними розробити справедливий податковий кодекс», - заявляє глава партії Марина Дєдушева.
    Команда партії «Успішна країна» вкрай стурбована тим фактом, що напередодні форуму в Вінниці представники місцевих радикальних організацій поширюють в соціальних мережах пости агресивного характеру, де закликають будь-якими способами не допустити проведення Форуму підприємців. Крім того, організаторам та волонтерам форуму почали надходити дзвінки з погрозами, а власники вже декількох конференц-залів і прес-центрів у Вінниці відмовили в наданні приміщення партії для проведення заходу, посилаючись на «команду зверху».
    «Є відчуття, що у Вінниці крім загроз з боку радикалів додався весь адміністративний ресурс. Але ми не віримо, що в цьому чудовому місті, яке подарувало країні прем'єр-міністра Гройсмана, може бути допущено свавілля і бездіяльність правоохоронних органів», - заявляє Дєдушева.
    За словами голови партії, до участі у форумі запрошені представники дипломатичних місій та авторитетних міжнародних організацій, і за заходом буде уважно стежити не тільки українська, а й світова громадськість.
    Нагадаємо, раніше у Вінниці відбувся напад на намети партії «Успішна країна».
    Як відзначають у партії, аналогічні погрози надходили від радикалів перед форумом в Миколаєві, де, через бездіяльність правоохоронних органів, одягнені в балаклави бойовики напали на учасників форуму з битами, кастетами і димовими гранатами.
    Партія висловлює глибоку стурбованість ситуацією в Вінниці і закликає правоохоронні органи не допустити повторення ситуації в Миколаєві, дати можливість вінничанам вільно сказати своє слово на форумі «Справедливі податки - Успішна країна».

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.