• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Міністерство молоді та спорту та компанія Parimatch підписали Меморандум про приєднання до громадської кампанії «Спільна олімпійська перемога»

    Опубликовано: 2016-08-04 10:16:27

    ТМ Parimatch приєдналась до громадської акції «Спільна олімпійська перемога» - відповідний Меморандум було підписано з керівництвом Міністерства молоді та спорту України 2 липня 2016 року. Мета проведення громадської кампанії – створення додаткових позабюджетних стимулів для успішного виступу українських спортсменів на ХХХІ літніх Олімпійських іграх у Бразилії.
    В рамках участі в акції «Спільна олімпійська перемога», компанія “Parimatch”  висловила готовність надати в якості спеціальних призів - сертифікати на суму еквівалентну 20 тис. доларів США кожному українському спортсмену-переможцю (золотому медалісту) літніх Олімпійських ігор у Ріо-де-Жанейро.
    «Я щиро вдячний компанії “Parimatch” за це важливе, соціально відповідальне та дуже вагоме рішення - підтримати спортсменів, які змагатимуться за честь України на Олімпіаді в Бразилії. Переконаний, це один із тих додаткових стимулів, який надихне наших олімпійців на успішні та переможні виступи», - наголосив Міністр молоді та спорту України Ігор Жданов.
    У свою чергу, представник ТМ “Parimatch” Вадим Місюра зазначив: «Для  нашої компанії було справою честі підтримати українських спортсменів-олімпійців. Ми підтримуємо український спорт конкретними справами й впевнені, що ці додаткові стимули допоможуть нашим спортсменам неодноразово піднятися на найвищий щабель п’єдесталу пошани!»
    Вручення сертифікатів від Parimatch українським переможцям Олімпіади у Ріо - відбудеться по завершенні Ігор, під час урочистої церемонії вшанування олімпійців та підведення підсумків громадської кампанії «Спільна олімпійська перемога».

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.