• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Кожен четвертий учасник АТО працевлаштовується на керівні посади

    Опубликовано: 2016-07-29 08:37:41

       Чверть демобілізованих учасників АТО, працевлаштованих за допомогою державної служби зайнятості, обіймають керівні посади. Про це заявив в. о. Голови Державної служби зайнятості (Центрального апарату) Сергій Кравченко, інформує прес-служба ДСЗ.
       «Понад 17 тис. учасників АТО цього року звернулись до служби зайнятості. 4,3 тис. вже працевлаштовані. Решта отримують інші послуги у службі. Наприклад, перенавчаються, проходять курси з підприємництва чи отримують допомогу по безробіттю. Але цікавим є інше – серед тих, кому нам вдалось знайти роботу, чверть ми працевлаштували на посади керівників, менеджерів та законотворців. Скоріш за все, це пов’язано із тим, що військові більш рішучі та мають необхідні для керівників та власників бізнесу якості», – наголосив С. Кравченко.
       За його словами, понад 23% демобілізованих учасників АТО вдалось працевлаштувати керівниками, менеджерами та законодавцями. У цю цифру також входять учасники АТО, які відкрили власний бізнес за допомогою служби зайнятості, отримавши одноразову допомогу на відкриття власної справи. Ще 30% військових з числа працевлаштованих обіймають посади у обслуговуванні, експлуатації і складанні устаткування та машин. 15% стали кваліфікованими робітниками з інструментом. У сферу торгівлі та послуг пішло 10%  демобілізованих військовослужбовців. Решта працюють у сільських та лісових господарствах або є технічними службовцями.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.