• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • МДО «Депутатського контролю» отримало першість за результатами розгляду економічних законопроектів

    Опубликовано: 2016-07-16 20:49:49

    Активна діяльність МДО «Депутатський контроль» приносить неабиякі результати: об’єднання отримало першість за результатами розгляду економічних законопроектів, а члени «Депконтролю» увійшли у 20-ку відповідальних парламентарів VIII-го скликання Верховної Ради України.

    Найактивніший член об’єднання Максим Поляков, у загальному рейтингу, займає другу позицію, будучи одним із лідерів за відсотком виконання своїх персональних обіцянок. Також до списку потрапили  інші, не менш відповідальні парламентарі: Олександр Дроздик на 12 позиції, колишній член «Депконтролю», а наразі перший заступник Генерального прокурора України Дмитро Сторожук на 17 позиції та Олександр Горбунов, який займає 18 місце. Для нас це неабияка перемога і досягнення, яскраве свідчення того, що вперше обрані парламентарі працюють на благо України і народу.

    Перемога МДО «Депутатський контроль» за результатами розгляду економічних законопроектів за липень 2016 року серед міжфракційних об’єднань, є ще одним прикладом того, як злагоджено і систематично працюють наші парламентарі.

    Цю чудову звістку на своїй сторінці у Facebook повідомив Ярослав Железняк: «Перше місце (75) належить «Депутатському контролю». Вадим Руденко, цього разу ви безсумнівно найкращі».

    Нам дуже приємно, що діяльність народних депутатів, членів об’єднання, результативна. «Депутатський контроль» продовжить свою роботу у такому ж руслі і надалі буде підтримувати важливі для країни законодавчі ініціативи.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.