• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • НКЦПФР та SEC провели спільну конференцію з розвитку ринку капіталу України

    Опубликовано: 2016-07-15 11:26:10

    12-14 липня 2016 року відбулась практична конференція з питань нагляду та розвитку ринку капіталу України, організаторами якої виступили Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку (НКЦПФР) та Комісія з цінних паперів та бірж США (SEC). Захід відбувся за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та Світового Банку.

    В рамках конференції були розглянуті питання: системи нагляду та правозастосування на ринку капіталу, взаємодії регулятора і учасників ринку, створення програми ефективних перевірок суб‘єктів ринку, порушень законодавства в сфері розкриття інформації емітентами цінних паперів, маніпулювання цінами та інсайдерської торгівлі, протидії таким правопорушенням, боротьби з відмиванням грошей через ринок капіталу.

    В якості доповідачів виступили досвідчені експерти Комісії з цінних паперів та бірж США, які брали участь у розбудові ринків капіталу більш ніж у 20 країнах.

    Як наголосив під час конференції Голова Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку Тимур Хромаєв: «Нам необхідно підвищувати якість всіх внутрішніх процесів на ринку і якість його учасників. Якщо ми не відбудуємо довіру інвесторів до ринку, у нас не буде ринку. Ми раді співпрацювати з нашими іноземними партнерами і вдячні їм за всебічну допомогу і підтримку.

    Зі свого боку Заступник директора Управління міжнародного співробітництва Комісії з цінних паперів та бірж США Скотт Бьордвелл зауважив: «Регулятор ринку цінних паперів повинен мати належні заходи впливу на регульованих і нерегульованих суб‘єктів, стримуючі інструменти, механізмі врегулювання справ, щоб захистити інвесторів, що стане запорукою розвитку ринку України через залучення капіталу. Ринок капіталу може бути надійним джерелом фінансування української економіки».

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.