• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Екологічні інспектори обстежили територію біля ДП Укрветсанзавод, де було виявлено рештки тварин

    Опубликовано: 2016-07-07 14:59:36

    Працівниками Держекоінспекції у Львівської області спільно із представниками Національної поліції, Жовківської районної ради та ЗМІ  проведено обстеження території, що прилягає до ДП « Укрветсанзавод», що під Жовквою (Львівщина).

    Зокрема, було виявлено 4 ділянки захоронення решток тварин  площею 3600 м.кв., 1200 м.кв., 150 м.кв. та 1225 м.кв. Водночас на відстані 250 м на пд. схід від заводу виявлено несанкціонований забір піску орієнтовною площею 30х50 м.

    В місцях захоронення решток тварин працівниками інструментально-лабораторного відділу Держекоінспекції відібрано проби грунту для проведення лабораторних досліджень.

    Матеріали держконтролю скеровано в Жовківську райдержадміністрацію для забезпечення ліквідації несанкціонованих та неконтрольованих сміттєзвалищ.

    Крім цього, скеровано запит у відділ Держгеокадастру щодо надання інформацію про оцінку землі для проведення розрахунку збитків і передачі матеріалів до правоохоронних органів.

    Скеровано запит до Держекоінспекції України з проханням надати згоду на проведення позапланової перевірки ДП  « Укрветсанзавод».

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.