• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Авіакомпанія Bravo Airways відкриває рейси за маршрутом Київ - Одеса - Київ

    Опубликовано: 2016-07-07 12:38:50

    Міжнародний аеропорт Одеса і авіакомпанія Bravo Airways оголошують про початок співпраці. З 15 липня 2016 року українцям стане доступний ще один рейс за маршрутом Київ-Одеса-Київ. Bravo Airways буде виконувати його з Міжнародного аеропорту Київ (Жуляни) 4 рази на тиждень, а з 1 серпня 2016 року рейс стане щоденним. Лінію обслуговуватиме літак Boeing 737-500.

    «Ми раді, що в цього року активно розвивається ринок внутрішніх авіаперевезень, а отже і внутрішній туризм. Упевнений, що наші колеги з Bravo Airways дуже своєчасно відкривають цей рейс, так як влітку всі дороги ведуть до Одеси і у пасажирів зростає попит на зручні та економічні авіаперевезення. Наші нові партнери зможуть повністю його задовольнити», - говорить Віталій Портянко, директор ТОВ «Міжнародний аеропорт «Одеса».

    З приходом авіакомпанії Bravo Airways пасажирам Міжнародного аеропорту Одеса стануть доступні до 5 частот на день за маршрутом Одеса-Київ.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.