• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Українці значно менше платитимуть за комунальні послуги, утепливши своє житло

    Опубликовано: 2016-07-07 08:45:45

    Сьогодні за підтримки Уряду кожен українець має можливість значно зменшити рахунки за комунальні послуги, впровадивши заходи з енергозбереження у своєму помешканні. Для цього у рамках Урядової програми з енергоефективності громадяни можуть отримати безповоротну фінансову допомогу - від 20% до 70% вартості таких заходів. На цьому сьогодні наголосив Голова Держенергоефективності Сергій Савчук, спілкуючись з учасниками мітингу проти підвищення тарифів для населення біля Будинку Уряду.
    Він пояснив, що встановлення приладів обліку, ІТП та комплексна термомодернізація житлових будинків дає змогу родині майже удвічі зменшити витрати на житлово-комунальні послуги.
    Сергій Савчук також акцентував увагу мітингувальників на тому, що Уряд не стоїть осторонь проблем малозабезпечених сімей та надає їм подвійну підтримку. З одного боку, це збільшений розмір Урядової допомоги на утеплення, а з іншого – надання субсидій на оплату житлово-комунальних послуг.
    "Субсидіантам не варто боятися долучатися до Урядової програми з енергоефективності. Адже таким сім'ям Уряд безповоротно надає 70% коштів на енергоефективні заходи", - наголосив Голова та зауважив, що цього року отримувачі субсидій найактивніше долучаються до цієї програми. За шість місяців 2016 року українцями освоєно більше 950 млн грн. на утеплення, з яких 616 млн грн. – саме субсидіантами.
    Загалом Голова Агентства пояснив громадянам умови участі у програмі та звернув їхню увагу на те, що не варто з недовірою ставитися до цієї програми. Її переваги вже відчули понад 160 тисяч сімей-учасниць. З його слів, Урядовою підтримкою варто скористатися вже найближчим часом, щоб успішно підготуватися до наступного опалювального сезону.
    Управління комунікації та зв’язків з громадськістю

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.