• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У I півріччі 2016 року ГУ ДФС Києва розглянуто понад 140 запитів про отримання публічної інформації

    Опубликовано: 2016-07-07 08:43:35

    Правові засади доступу до публічної інформації регламентуються Законом України від 13.01.2011 р. № 2939  «Про доступ до публічної інформації». Положення цього Закону дозволяє кожному одержати достовірні дані з офіційних джерел.
    ГУ ДФС у м. Києві та територіальні органи міста створили всі належні умови для реалізації особами права на доступ до публічної інформації, своєчасного та якісного обслуговування платників податків.
    Так, за шість місяців до столичного відомства ДФС від платників податків надійшов 141 запит. Із зазначеної кількості – 112 запитів на які надано відповіді електронною поштою, або поштою відповідно до норм чинного законодавства України та 29 документів, які містять посилання на норми Закону, але за змістом є зверненням щодо надання консультації з питань практичного використання окремих норм податкового законодавства.
    Більша частина запитів, а саме 63 – надійшли від юридичних осіб, 42 – від фізичних осіб, ще 7 запитів – від представників ЗМІ.
    За результатами розгляду, на 62 запити надано змістовні відповіді та 34 запити перенаправлено належним розпорядникам інформації. У 16 випадках у наданні інформації відмовлено згідно з чинним законодавством.
    Нагадуємо, всю необхідну інформацію щодо запитів на отримання доступу до публічної інформації, розпорядником якої є столичне управління фіскальної служби та його територіальні органи у м. Києві, можна отримати на субсайті ГУ ДФС у м. Києві у рубриці «Публічна інформація».  

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.