• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Екоінспектори повторно відібрали проби води у р.Сула в місцях загибелі риби

    Опубликовано: 2016-07-05 14:19:10

    Фахівцями Держекоінспекції у Сумській області було здійснено повторний відбір проб води в р. Сула в місцях загибелі риби, а також в межах очисних споруд м. Ромни та нижче очисних споруд – біля с. Піски Роменського району.
    У порівнянні з ситуацією минулого тижня, на сьогодні відмічається значне зниження рівня води у р. Сула – приблизно на 60 см. Вміст розчиненого кисню залишається без змін – значно нижче норми. Продовжуються роботи по виявленню інших потенційних забруднювачів Роменського району, які можуть призвести до забруднення річки.
    Нагадаємо, Міністерство екології та природних ресурсів доручило Держекоінспекції взяти на контроль ситуацію у Лубенському та Чорнухинському районах Полтавщини, де внаслідок сильних злив та потрапляння каналізаційних нечистот до р.Сула виявлено факти масової загибелі біоти.
    Зазначається, що про результати проведеної роботи Державна екологічна інспекція України має поінформувати Мінприроди протягом робочого тижня.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.