• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Нові технології - новий формат відносин

    Опубликовано: 2016-04-22 08:57:59

    Питання розвитку нафтогазовидобування у області обговорили під час зустрічі керівництва Полтавської області з представниками компанії "Нафтогазвидобування" у Шишацькому районі. Голова обласної ради Олександр Біленький і голова облдержадміністрації Валерій Головко оглянули роботу потужностей підприємства, і обговорили з керівником компанії Максимом Тимченком сучасні технології глибинного буріння у розвитку галузі.
    - Підприємство DTEK - це нова якість роботи галузі, яка заснована на високих технологіях видобування, при абсолютному дотриманні екологічних стандартів виробництва. Глибинне буріння - це складна технологія, але більш легкого шляху видобутку газу для України немає. Тому сьогодні нам, спільно з владою Полтавщини потрібно розробити інвестиційні умови, за яких підприємці готові будуть вкладати кошти у передові технології, - сказав Максим Тимченко.
    "Саме розвиток територій, на яких ведеться видобування - це ключова база, на якій повинні будуватись умови розробки та використання надр Полтавщини", - переконаний голова Полтавської обласної ради Олександр Біленький.
    - Сьогодні ми налагоджуємо новий формат співпраці між полтавською громадою і підприємствами галузі. У процесі децентралізації ця взаємодія стане основою для розвитку партнерських відносин нового зразка, які будуть вигідні і громаді, і бізнесу. З іншого боку ми добре розуміємо, що активізація галузі, впровадження нових технологій буріння, які були продемонстровані сьогодні, відкривають широкі можливості. Це і додаткові доходи у бюджет, і високотехнологічні робочі місця, які можуть вирішити питання працевлаштування молоді у селах та селищах Полтавщини, - зазначив голова обласної ради.
    Учасники зустрічі зійшлися на тому, що співпрацю потрібно розширяти, зокрема, і з депутатами обласної ради.  Домовились - наступний візит на потужності підприємства організувати саме для них, щоб представники громади знали можливості і перспективи співпраці компанії "Нафтогазвидобування" з територіями. На сьогодні ж на підприємстві вже запланована реалізація соціальних програм по 35 напрямках у Шишацькому, Миргородському і Полтавському районах. 

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.