• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Діалог регіонів. Стратегія розвитку туризму та курортів

    Опубликовано: 2016-04-06 08:33:29

    31 березня 2016 року в Міжнародному виставковому центрі Київська міська державна адміністрація спільно з Міністерством економічного розвитку та торгівлі України у співпраці з німецьким товариством міжнародного співробітництва «Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH» за дорученням Федерального Міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) в рамках 22-ї Міжнародної туристичної виставки «Україна. Подорожі та туризм» провели конференцію на тему «Діалог регіонів. Стратегія розвитку туризму та курортів».

    У заході взяли участь представники 5 туристичних регіонів, також такі компанії як “Міжнародні Авіалінії України”, СП “Айсберг”, Асоціація туристичного і оздоровчого бізнесу «Відродження», Асоціація «Туризм Одеси», організатори фестивалів “Тока-Затока” та “У гості до Українців”, директор Департаменту туризму і курортів Міністерства економічного розвитку і торгівлі України Іван Ліптуга, начальник управління туризму Департаменту економіки та інвестицій Київської міської державної адміністрації Антон Тараненко. Модератором конференції віступив директор Центру розвитку туризму України - Володимир Царук.

    В ході конференції були обговорені вектори розвитку туристичних напрямків Херсонщини, Тернопілля, Одеси та Коблева, регіону Закарпаття (зокрема і у контексті набираючого популярності винного туризму). Учасники торкнулися теми співпраці регіонів та авіаперевізників у рамках перспектив в’їзного туризму України. Слід відмітити презентацію нових технологічних рішень в туристичній індустрії від Вальтер Дітль, менеджера з розвитку системи «Feratel».

    Особливу увагу було приділено туристичній галузі столиці. Як зазначив доповідач цього напрямку, начальник управління туризму Департаменту економіки та інвестицій Київської міської державної адміністрації, Антон Тараненко:
    "Місто Київ як столиця України є найбільш привабливою та популярною туристичною дестинацією країни, а також лідером у розвитку туристичної галузі, втілюючи новітні технології і сміливі ідеї, через реалізацію "Міської цільової програми розвитку туризму в місті Києві на 2016 - 2018 роки". З середини 2015 року місто Київ взяло на себе роль лідера з запровадження і втілення нових напрямків у розвитку туристичної галузі, що є логічним, оскільки - "Все починається в Києві"!"

    Підсумовуючи всі напрацювання учасників конференції та окреслюючи напрямки розвитку, директор Департаменту туризму і курортів Мінекономрозвитку - Іван Ліптуга підкреслив наступне: "Цього літа ми знову очікуємо збільшення туристичного потоку всередині України, особливо на пляжних напрямках, а також у Карпатському регіоні. Поступово відновлюються туристичні потоки з Білорусі та Польщі, сподіваємося на китайський ринок після полегшення візового режиму з цією країною”.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.