• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Чергову партію тютюну для кальянів вартістю понад 1 мільйон гривень вилучено столичною фіскальною службою в рамках операції «Акциз-2016»

    Опубликовано: 2016-03-30 15:35:10

    Як повідомлялось раніше, у лютому поточного року співробітниками слідчо-оперативних підрозділів ГУ ДФС у м.Києві  в результаті проведених заходів у зловмисників, які займаються незаконним виготовленням та розповсюдженням в столиці тютюну для кальянів, було вилучено дві партії продукції вартістю 1 мільйон 636 тисяч гривень та 920 тисяч гривень відповідно.
    І ось нещодавно в рамках подальшого розслідування у кримінальному провадженні щодо незаконного обігу підакцизних товарів було проведено ще два санкціонованих судом обшуки, під час яких вилучено чергові 360 кілограмів тютюну для кальянів вартістю 1 мільйон 83 тисячі гривень, а також грошові кошти у різних валютах на загальну суму понад 218 тисяч гривень.
    Перший заступник начальника Головного управління ДФС у м.Києві, полковник податкової міліції Ігор Скороход коментуючи дану справу висловив впевненість, що столична фіскальна служба й надалі наводитиме лад на ринку високоліквідних підакцизних товарів.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.