• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • НКЦПФР доопрацювала процедуру встановлення ознак фіктивності у емітентів

    Опубликовано: 2016-03-24 08:39:50

    НКЦПФР (Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку) на черговому засіданні, що відбулося 22 березня 2016 року, схвалила доопрацьований проект змін до «Положення про встановлення ознак фіктивності емітентів цінних паперів та включення таких емітентів до списку емітентів, що мають ознаки фіктивності».

    З урахуванням пропозицій Нацкомфінпослуг в даному документі встановлені окремі ознаки фіктивності для небанківських фінансових установ, зокрема, емітентів - страховиків, та для емітентів цільових облігацій.

    Відтепер відповідність емітента (крім страховиків) щонайменше трьом ознакам фіктивності стане підставою для прийняття рішення про включення його до Списку емітентів, що мають ознаки фіктивності.

    Документом уточнений порядок оформлення та оприлюднення рішення про включення емітента до Списку емітентів, що мають ознаки фіктивності.

    Додамо, що робота над удосконаленням діючого Положення та доопрацюванням проекту змін до нього ведеться з початку грудня 2015 року. Так, у всіх зацікавлених учасників було більш ніж достатньо часу, щоб взяти участь в доопрацюванні документа. Всі слушні пропозиції та зауваження, отримані Комісією були враховані в доопрацьованому Положенні.

    Найближчим часом документ буде направлено на погодження до Міністерства фінансів України та Державної фіскальної служби України.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.