• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Народний депутат України Тетяна Донець сплатила 745 400 гривень податків протягом 2015 року

    Опубликовано: 2016-03-22 09:11:01

    745 400 гривень Тетяна Донець, народний депутат України, сплатила податків протягом 2015 року, повідомив прес-офіс.
    Як зауважила народний депутат, саме сплата податків є важливим для держави і найкраще говорить про соціальну відповідальність громадянина перед суспільством:
    «На жаль, в жодній з трьох декларацій, серед яких – фізичної особи, державного службовця та антикорупційної, котрі мені зараз доводиться заповнювати, немає відповідного пункту. Сьогодні суспільство більше цікавить те, на що людина витрачає кошти, аніж гроші, які вона заробляє саме для держави».
    На думку Тетяни Донець, саме сума сплачених податків має бути публічною, а її оприлюднення – популяризуватися.
    «Той формат декларації, який існує сьогодні і відповідно до якого потрібно вказувати всі наявні коштовні речі, призведе до того, що квартири, машини, будинки та їх устаткування будуть оформлюватися на юридичних осіб, в яких фізичні особи потім будуть все арендувати», – підкреслила народний депутат.
    На сьогодні це дозволить не зазначати в декларації антикваріат та інші коштовні речі, а отже дасть змогу не привертати увагу суспільства та шахраїв до особистого життя декларанта.
     «Саме податки є однією з найголовніших форм спілкування громадян з державою. А не щось інше. А тому саме на суму податкових внесків має бути зроблено акцент», – підсумувала Тетяна Донець.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.