• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На Львівській залізниці триває місячник підвищення дохідності від перевезення пасажирів у приміському сполученні

    Опубликовано: 2016-03-15 12:37:11

    Регіональна філія «Львівська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» активізує роботу щодо підвищення дохідності та якості обслуговування у потягах приміського сполучення. З 4 березня до 4 квітня триває місячник, під час якого залізничники проводять рейди у дизель- та електропотягах із виявлення безквиткових пасажирів та недобросовісних провідників. На магістралі сподіваються на активну позицію пасажирів, які теж долучаться до підвищення комфортності поїздок, чесно купуватимуть проїзні документи та пильнуватимуть за якістю роботи працівників магістралі.

    Відтак, служба приміських пасажирських перевезень звертається до пасажирів з нагадуванням про потребу купувати квитки на станціях відправлення та вимогою у повному обсязі оплачувати вартість поїздки.

    Нагадаємо, для зручності тих, хто регулярно користується послугами приміських потягів, розроблена зручна система абонементних квитків. Вартість пільгового (іменного) абонементного квитка на один місяць визначається як сума вартості за 26 поїздок, тобто за 13 поїздок «туди і зворотно». Вартість повного  абонементного квитка (без зазначення прізвища) визначається за 40 поїздок, тобто за 20 поїздок «туди і зворотно», і «вихідного дня» – 14 поїздок, тобто за 7 поїздок «туди і зворотно».

    Вартість студентського абонементного квитка визначається, як половина вартості пільгового абонементного квитка, тобто становить вартість за 13 поїздок, або за 6,5 поїздок «туди і зворотно». Вартість дитячого абонементного квитка визначається як 75 відсотків вартості пільгового абонементного квитка, або близько 10 поїздок «туди і зворотно»

    Довідково. Від початку року регіональна філія «Львівська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» не отримала жодних компенсацій за перевезення громадян пільгових категорій у приміському сполученні. За інформацією служби приміських пасажирських перевезень, протягом двох місяців 2016 року магістраль перевезла пільговиків на загальну суму 10 млн 853,6 тис. грн.

    Витрати регіональної філії на перевезення  студентів у далекому і приміському сполученні протягом двох місяців склали  6 млн 623,4 тис. грн. Компенсацій від Міністерства освіти також немає.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.