• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Єдиний претендент на оренду тенісних кортів – організація, створена менше року тому

    Опубликовано: 2016-03-15 08:38:35

    ТОВ «Тенісна група «Смеш» – претендент на право оренди тенісних кортів загальною площею 7593,00 кв. м. на просп. Повітрофлотському, 63, які є комунальною власністю Києва, було створено лише в червні 2015 року. Про це повідомив депутат фракції «Об’єднання «Самопоміч» у Київраді Сергій Башлаков.

    Як зазначив депутат, цікавим залишається той факт, що в квітні 2015 року розпорядженням КМДА тенісні корти передали на баланс КП «Київжитлоспецексплуатація» (КЖСЕ), яке підпорядковується Департаменту комунальної власності. Невдовзі – в червні – створюється ТОВ ТЕНІСНА ГРУПА «СМЕШ», а вже у вересні КМДА оголошує про  намір передати ТОВ в оренду тенісних кортів та нежитлових приміщень загальною площею 7593,00 кв. м. Причина, як повідомили в Департаменті комунальної власності, – відсутність  належного фінансування.

    «В той же час стало відомо, що ТОВ «Тенісна група «Смеш» –  єдиний претендент на право оренди. При цьому з’ясувалося, що насправді  тенісні корти знаходяться в належному стані. На їх території проводять тренування навіть взимку», – наголосив депутат.

    Він також зазначив, що не зрозуміло, чому у квітні 2015 року тенісні корти, які до того часу перебували на балансі КП «Спортивний комплекс», (що логічно), яке підпорядковане Департаменту освіти і науки, молоді та спорту КМДА, передали  на баланс КП «Київжитлоспецексплуатація». Також викликає сумнів той факт, що претендентом  на право оренди є лише ТОВ «Тенісна група «Смеш». Це стало причиною наполягання з боку фракції Самопомочі на виключенні з порядку денного розгляду цього питання Київрадою для з’ясування всіх обставин.

    Сергій Башлаков було направив звернення до Департаменту комунальної власності КМДА з проханням роз’яснити ситуацію, що склалася навколо тенісних кортів. В свою чергу Департамент комунальної власності повідомив, що причиною передачі в оренду стала відсутність фінансування. У зв’язку з цим було направлено звернення до КП «Спортивний комплекс» та Департаменту освіти і науки з проханням надати копії їх звернень щодо необхідності передачі об’єктів через недостатнє фінансування, а також фінансові звітності щодо використання кортів та інших інвентарних об’єктів за 2013-2015 рр.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.