• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Національна поліція України оголосила конкурс на заміщення вакантних посад в Управлінні забезпечення прав людини

    Опубликовано: 2016-03-11 08:46:20

    Національна поліція України оголошує конкурс на заміщення вакантних посад, а саме: начальника Управління забезпечення прав людини Національної поліції України, м. Київ (НПУ), начальника відділу Управління забезпечення прав людини НПУ, а також шести посад головних спеціалістів Управління забезпечення прав людини НПУ. 
    Управління забезпечення прав людини Національної поліції України забезпечує дотримання прав і свобод людини працівниками поліції під час виконання їхніх службових обов’язків, а також контроль за роботою органів і підрозділів поліції з питань охорони затриманих за підозрою, затриманих під вартою та засуджених осіб.
    Серед основних функцій Управління забезпечення прав людини НПУ: вивчення та аналіз проблемних питань у діяльності органів поліції стосовно дотримання прав людини та подання пропозицій щодо вдосконалення нормативно-правової бази у цій галузі; організація та проведення навчально-освітніх заходів та науково-методичне супроводження діяльності поліції щодо забезпечення прав людини; перевірка дотримання прав людини в діяльності підрозділів ГУНП та участь у незалежних службових розслідуваннях порушень прав людини; забезпечення взаємодії з державними, міжнародними та національними неурядовими організаціями (ООН, Рада Європи, ОБСЄ та інші), правозахисними організаціями, інститутами громадянського суспільства в сфері дотримання прав людини тощо.
    Детальніше про вимоги до кандидатів та умови конкурсу можна дізнатися на офіційному веб-сайті Національної поліції України, а також за телефоном (044) 271-90-66 з 9:00 до 18:00 в робочі дні.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.