• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • НКЦПФР інформує про результати свого чергового засідання

    Опубликовано: 2016-03-11 08:44:59

    НКЦПФР (Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку) оприлюднює результати засідання регулятора фондового ринку, що відбулося 10 березня 2016 року.

    За результатами розгляду питань порядку денного прийняті такі рішення:

    1. Про затвердження Змін до Ліцензійних умов провадження професійної діяльності на фондовому ринку (ринку цінних паперів) – діяльності з торгівлі цінними паперами (МЮУ)

    прийнято рішення

    (реєстрація МЮУ)

    2. Про затвердження Змін до Ліцензійних умов провадження професійної діяльності на фондовому ринку (ринку цінних паперів) – діяльності з організації торгівлі на фондовому ринку (МЮУ)

    прийнято рішення

    (реєстрація МЮУ)

    3. Про внесення змін до рішення Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку від 14 травня 2013 року № 817 (Про затвердження Порядку та умов видачі ліцензії на провадження окремих видів професійної діяльності на фондовому ринку (ринку цінних паперів), переоформлення ліцензії, видачі дубліката та копії ліцензії) (МЮУ)

    прийнято рішення

    (реєстрація МЮУ)

    4. Про затвердження Змін до Порядку погодження набуття особою істотної участі у професійному учаснику фондового ринку або збільшення її таким чином, що зазначена особа буде прямо чи опосередковано володіти або контролювати 10, 25, 50 і 75 відсотків статутного капіталу такого учасника чи права голосу придбаних акцій (часток) в його органах управління (МЮУ)

    прийнято рішення

    (реєстрація МЮУ)

    5. Про внесення змін до Положення про порядок складання та подання адміністративних даних щодо діяльності торговців цінними паперами до Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку (МЮУ)

    прийнято рішення

    (реєстрація МЮУ)

    6. Про реєстрацію змін до правил ПАТ «Українська біржа»

    прийнято рішення

    7. Щодо дій ПАТ «Промінвестбанк», пов’язаних з припиненням провадження професійної діяльності на фондовому ринку - депозитарної діяльності 

    прийнято рішення

    8. Про врегулювання питання щодо подальшого обліку прав на цінні папери, дані про які передані ПАТ «Сбербанк», що припинив провадження професійної діяльності на фондовому ринку – депозитарної діяльності депозитарної установи, до уповноваженого на зберігання

    прийнято рішення

    9. Щодо анулювання ліцензії на провадження професійної діяльності на фондовому ринку – депозитарної діяльності, а саме депозитарної діяльності депозитарної установи ТОВ «Міжрегіональна фінансова компанія»

    прийнято рішення

    10. Про затвердження Змін до Ліцензійних умов провадження професійної діяльності на ринку цінних паперів - діяльності з управління іпотечним покриттям (МЮУ)

    прийнято рішення

    (реєстрація МЮУ)

    11. Щодо затвердження завдання на голосування членам наглядової ради,що представляють інтереси держави, на засіданні наглядової ради ПАТ «Національний депозитарій України»

    прийнято рішення

     

    12. Щодо реєстрації звіту про результати приватного розміщення акцій Публічного акціонерного товариства «ВІЛЬШАНСЬКА МЕБЛЕВА ФАБРИКА»

    прийнято рішення

     

    13. Щодо видачі Тимчасового свідоцтва про реєстрацію випуску акцій Публічного акціонерного товариства «МІК МЕГА»

    прийнято рішення

     

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.