• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Українці можуть платити безконтактно за допомогою цифрових карт Visa Фідобанку та NFC-телефону

    Опубликовано: 2016-03-11 08:43:54

    Visa і Фідобанк вперше в Україні запускають платежі Visa на базі хмарних технологій – Visa Cloud-Based payments;
    Українці в числі перших в регіоні СНД та Південно-Східної Європи1 мають можливість скористатися перевагами безконтактних  платежів Visa на базі хмарних технологій (Visa Cloud Based Payments);
    Користувачі можуть замовити цифрову платіжну карту Visa і поповнити її через мобільний додаток The PAY в режимі 24/7;
    Для випуску і отримання цифрової картки не потрібно звертатися до відділення банку; картка Visa завантажується безпосередньо на мобільний пристрій з ОС Android (версії 4.4 і вище);
    З цифровою картою Visa можна просто та безпечно сплачувати товари і послуги одним рухом – просто приклавши NFC-телефон до безконтактного POS-терміналу;
     

    Київ, 10 березня 2016 р. – Visa і Фідобанк оголосили про запуск першої в Україні програми безконтактних платежів Visa на базі хмарних технологій (Visa Cloud Based Payments) з використанням технології Host Card Emulation (HCE)2, що дозволяє користувачам швидко, зручно і безпечно платити за допомогою цифрової карти Visa і NFC-телефону. Завдяки технології HCE в ОС Android банки можуть надійно зберігати інформацію про платежі у віртуальному хмарному сховищі і отримувати доступ до неї через мобільний пристрій.

    Щоб скористатися сервісом хмарних платежів, необхідно завантажити додаток The PAY в Google Play, (https://goo.gl/ZZDAqa), призначений для NFC-мобільних пристроїв з ОС Android (версії 4.4 і вище), і пройти простий процес реєстрації3. Пройшовши авторизацію і завантаживши цифрову карту Visa Фідобанку, користувачі отримують можливість оплачувати товари і послуги одним рухом – приклавши телефон до безконтактного POS-терміналу.

    Для оплати послуг або товарів на суму до 200 грн не потрібно вводити ПІН-код. Для оплати на суму понад 2004 грн необхідно буде ввести ПІН-код, відправлений користувачеві через SMS під час реєстрації в додатку. Це забезпечує додаткову безпеку і зручність під час здійснення покупок.

    «Мобільні пристрої є невід'ємною частиною нашого життя. Хмарні платежі Visa відкривають нові можливості для банків – запропонувати споживачам інноваційні платіжні рішення, об'єднавши передові мобільні і платіжні технології воєдино. Це, в свою чергу, дозволить прискорити перехід від готівки до безготівкових платежів і сприятиме збільшенню обсягів електронних платежів. Вперше в Україні завдяки співробітництву Visa і Фідобанку цифрова платіжна картка буде доступна всім споживачам, незалежно від того, чи є у них наразі платіжна картка або банківський рахунок. Все що необхідно – NFC телефон з ОС Android, а також доступ в Інтернет - і ви зможете завантажити цифрову карту Visa Фідобанк і сплачувати вашим телефоном. – зазначив Дмитро Крепак, регіональний менеджер Visa в Україні, Грузії та Вірменії. – Visa вже запустила хмарні платежі в Сербії, Грузії та Казахстані, сьогодні ми раді запропонувати цей інноваційний спосіб оплати українцям. Без перебільшення, це знакова подія, яка знаменує початок випуску цифрових платіжних карт Visa».

    «Платежі за допомогою безконтактної технології показують стрімкий ріст популярності за кордоном. Так, ріст обсягів розрахунків за допомогою смартфонів у світі лише за 2015 рік зріс на 106 мільярдів в порівнянні з 2014 роком і склав 450 мільярдів доларів США. Ми раді, що стоїмо на початку пропозиції даного продукту на ринку України разом із таким гігантом передових технологій, як Visa. Враховуючи простоту використання додатку, відсутність необхідності візиту в банк та популярність Android-пристроїв, ми очікуємо швидкого зростання числа користувачів послугою в Україні», – коментує Тетяна Ніколенко, начальник центру транзакційних продуктів і мобільних фінансових пропозицій Фідобанку.

    Перший в Україні проект хмарних платежів реалізований Visa і Фідобанком в партнерстві з компанією PriNum і за підтримки транзакційної компанії PayForce, офіційного дистриб’ютора платіжних сервісів та продуктів Фідобанку. Мобільний додаток The PAY Фідобанка реалізовано на платформі PrimeKitTM – програмному забезпеченні, розробленому компанією PriNum для підтримки цифрової емісії карт і токенізаціі в безпечних безконтактних мобільних сервісах.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.