• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У Києві фіскальною службою вилучено косметологічних товарів на понад 30 мільйонів гривень

    Опубликовано: 2016-02-24 08:59:23

             Про це нещодавно повідомив перший заступник начальника Головного управління ДФС у місті Києві, полковник податкової міліції Ігор Скороход.

             За його словами, в рамках загальнодержавної операції «Рубіж-2016» слідчо-оперативними підрозділами столичної фіскальної служби було виявлено незаконну схему ввезення на Україну поза митним контролем та подальшої реалізації косметологічної продукції відомих іноземних торгових марок.  За допомогою потужної рекламної кампанії в мережі Інтернет, продажу через інтернет-магазини та косметологічні салони у Києві та інших областях України зловмисники створили розгалужену мережі реалізації косметологічних засобів за готівку, без відображення цих операцій у звітності та без сплати будь-яких податків до бюджету.

             На підставі рішень суду в офісному та складському приміщеннях, розташованих поблизу Майдану Незалежності, співробітниками фіскальної служби було проведено обшуки, під час яких вилучено комп’ютерну техніку з інформацією та чорнові записи щодо придбання та реалізації препаратів, апарат для безопераційного видалення жирових відкладень, а також лікарські та косметологічні засоби (філери для ін’єкцій, креми та ін.), ринкова вартість яких перевищує 30 мільйонів гривень.

             Нагадаємо, що початку року співробітниками слідчо-оперативних підрозділів ГУ ДФС у м.Києві в рамках операції «Рубіж-2016» вилучено товарів на загальну суму близько 400 мільйонів гривень.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.