• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Для того, щоб вивести країну з кризи, український народ повинен об'єднатися навколо ідей економічного розвитку і патріотизму, - Сергій Рибалка

    Опубликовано: 2016-02-17 08:58:09

    Народний депутат і керівник Дніпропетровської обласної організації Радикальної партії Олега Ляшка Сергій Рибалка заявив, що для прискорення позитивних перетворень спільна задача політиків і журналістів - об'єднати суспільство навколо ідей патріотизму та прискорення економічного розвитку України.

    Про це він сказав на прес-конференції в Дніпропетровську.

    За його словами, саме в націленості на розвиток повинна полягати сутність патріотизму. «Програми, які відродять економіку і мінімізують корупцію, можна реалізувати тільки за підтримки суспільства», - сказав Сергій Рибалка.

    Народний депутат додав, що Дніпропетровська область з її інтелектуальним, економічним і патріотичним потенціалом може стати одним з ключових регіонів, який повинен служити прикладом для всієї України.

    Сергій Рибалка у якості приклада стимулювання економіки назвав необхідність забезпечення української армії переважно вітчизняними підприємствами, а не зарубіжними:

    «Сьогодні країна багато грошей вкладає в обороноздатність. Але де переважно закуповується одяг для військових, транспорт? За кордоном. Ми вважаємо, що необхідно створити умови для підтримки вітчизняних виробників, щоб потужні підприємства, які у нас є, могли забезпечувати нашу армію. Це теж буде своєрідним поштовхом для розвитку економіки », - сказав він.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.