• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Дмитро Сіманський: Влада має понести політичну відповідальність за спроби зірвати вибори до райрад столиці

    Опубликовано: 2016-02-10 12:21:20

    Чинна влада блокує передачу повноважень до районних рад у місті Києві. Про це 9 лютого заявив член президії політради, голова Київської міської організації партії «Українське об'єднання патріотів – УКРОП» Дмитро Сіманський.

    «Влада має понести політичну відповідальність за маніпуляції та спроби зірвати вибори, а також за блокування передачі повноважень до райрад Києва», – сказав журналістам політик.

    Як пояснив Дмитро Сіманський, слухання справи зі скасування постанови про початок виборчого процесу мало відбутися сьогодні в Окружному адміністративному суді міста Києва за адресою вул. Петра Болбочана, 8. Однак місце розгляду з невідомих причин було перенесене, а тому засідання відбулося без участі активістів, які не встигли вчасно дістатися до суду. «Попри протидію влади, кияни повинні мати своїх справжніх представників у райрадах столиці, і ми серйозно налаштовані на ці вибори», – наголосив Дмитро Сіманський.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.