• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Валерія Лутковська звернулася до Міністра оборони України щодо порушення прав військовослужбовців

    Опубликовано: 2016-02-10 12:10:54

    У зверненні наголошується на особливій увазі Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини до стану дотримання прав військовослужбовців, які беруть безпосередню участь в антитерористичній операції на території Донецької та Луганської областей.
    У цьому зв’язку, Уповноважений посилається на розміщену у мережі Інтернет публікацію начальника прес-служби 14-ї окремої механізованої бригади Збройних Сил України лейтенанта Владислава Якушева з окремих проблемних питань забезпечення та проходження військової служби учасників АТО.
    «У зв’язку з оприлюдненням інформації про призначення за Вашим рішенням перевірки фактів, викладених у зазначеній публікації, та враховуючи важливість порушених Владиславом Якушевим питань, прошу поінформувати про результати перевірки та заходи, вжиті з метою захисту прав і свобод військовослужбовців», – йдеться у зверненні.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.