• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Людмила Демченко: За перший місяць 2016 року фіскальна служба столиці нарахувала вже 27 мільйонерів

    Опубликовано: 2016-02-09 12:24:15

    Кількість перших киян, які отримали у минулому році дохід понад 1 мільйон гривень склала 27 осіб. У своїх деклараціях про майновий стан та доходи вони задекларували доходів на загальну суму 216,8 мільйонів гривень, з яких до сплати в бюджет узгоджено 863,5 тисяч гривень податку на доходи фізосіб.

    За словами керівника столичної ДФС, порівняно з минулим роком, кількість перших столичних мільйонерів суттєво не змінилась, а от їх задекларовані доходи згідно зі статистикою впали порівняно з минулим роком на понад 110 мільйонів гривень.

    Проте, ці показники є лише першими аналітичними даними Кампанії декларування, які зовсім не відображають ситуації, а лише вказують на хід процесу. На перші серйозні підсумки кампанії «Декларування – 2016» можна очікувати після 1 травня 2016 року, коли сплине граничний термін подання декларацій. Фінансові результати кампанії стануть загальновідомими ще пізніше – після 1 серпня 2016 року (граничний термін сплати зобов’язань за поданими деклараціями).

    Загалом, станом на кінець січня 2016 року, киянами було подано 1089 декларацій про майновий стан та доходи із загальною сумою задекларованого доходу 358,2 мільйони гривень. 496 з цих декларацій подано на отримання податкової знижки. Вказаним декларантам буде повернуто 1,8 мільйони гривень податку на доходи фізичних осіб.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.