• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Оперативниками столичної фіскальної служби припинено діяльність з незаконного «виробництва» бензину

    Опубликовано: 2016-02-05 13:46:05

    Про це нещодавно повідомив перший заступник начальника Головного управління ДФС у м.Києві, полковник податкової міліції Ігор Скороход.

    За його словами, в ході досудового розслідування у кримінальному провадженні щодо незаконного обігу підакцизних товарів слідчо-оперативними підрозділами ГУ ДФС у м.Києві було встановлено, що на території одного із нафтосховищ у Київській області з метою збільшення кількості та зменшення собівартості товарного бензину, здійснюється його несертифіковане змішування (виготовлення контрафакту)  із застосуванням високотоксичних низькоякісних хімічних домішок та бензинів газових стабільних. У подальшому реалізація контрафактних паливно-мастильних матеріалів здійснювалась через мережу АЗС у столиці.

    Під час обшуку, який проводився згідно рішення суду, на території нафтосховища виявлено та вилучено паливно-мастильні матеріали, які викликають сумнів щодо їх якості та походження, і компоненти для їх виготовлення. Всього з незаконного обігу вилучено понад 221 тонну ПММ загальною вартістю понад 3,8 мільйона гривень.

    Нагадаємо, що це вже друга партія контрафактного пального, яку вилучено з обігу столичною фіскальною службою з початку року.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.